Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Narodna partija traži "okončanje novosadske agonije"

Gradski odbor Narodne partije (NP) u Novom Sadu saopštio je danas da poziva odbornike u novosadskom parlamentu da na sednici zakazanoj za 12. septembar izaberu vlast i opredele se ko će biti gradonačelnik, predsednik Skupštine grada i članovi Gradskog veća.

Studenti nezadovoljni veb servisom

Iako na Filozofskom fakultetu već sedam meseci studenti imaju mogućnost da prijavljuju ispite elektronskim putem, praksa je pokazala da u većini slučajeva studentski veb servis ne funkcioniše.

Masovna zapošljavanja i u Čistoći

Sindikat JKP "Čistoća" saopštio je da je u toj firmi, samo u poslednjih 10 dana, direktora Željka Jurakić (DS) na određeno i neodređeno vreme zaposlila ili dala pismeni predlog za zapošljavanje 26 novih radnika.

Novosađanin tužio hirurga VMA zbog smrti brata

Novosađanin Milorad Bejatović tužio je neurohirurga Vojnomedicinske akademije Milenka Savića za ubistvo iz nehata, optužujući ga da nije adekvatno lečio njegovog brata koji je preminuo u ovoj ustanovi 1. avgusta.

Direktor "Stana": Nema razloga za štrajk

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Stan" Rajko Bojičić izjavio je da nema nikakvog razloga za štrajk u tom preduzeću jer su u zakonom predviđenom roku isplaćene zarade zaposlenima i topli obrok.